60 - Grand Prix Mikro 6-7 år  23/24

Sted: Langsøskolen, Salen

Træning: Mandag kl. 16:30 - 17:30 

Træningsperiode: 04.09.2023 - 01.04.2024

Kontingent: 600 kr. 


Grand Prix Mikro er et hold, hvor vi skal lave Rytme Gymnastik og ligeså stille lære om disciplinen Grand Prix i gymnastikkens verden. Her danser vi, leger og har det sjovt til musikken - alt imens vi lærer at lave balancer, spring
og kropsøvelser hvilket er de vigtigste elementer i Grand Prix gymnastikken.

På holdet vil gymnasterne stifte bekendtskab med grundtræningen i rytmisk gymnastik, herunder; smidighed, fodarbejde og kropsstyrke. Gymnastikken vil blive leget ind i pigerne, og der vil derfor altid være plads til sjov og begejstring så pigerne kan tage fra træning med et smil på læben. 

Der trænes hen mod deltagelse i Jysk Mesterskab, marts 2024 i Grand Prix Gymnastik og diverse opvisninger. Derudover vil der være fællestræning 1-2 gange i sæsonen med de øvrige grand prix hold.


Hvad er Grand Prix gymnastik?

Grand Prix gymnastik er en rytmisk gymnastikform, hvor der arbejdes med en fri serie og en serie med håndredskab. Håndredskaberne kan være bold, vimpel, sjippetov eller tøndebånd. Grand Prix gymnastik kan dyrkes af piger i alle aldre, fra de små legende mikro til de mere seriøse junior- og seniorgymnaster. Til træning lægges der stor vægt på en god grundtræning, som indeholder smidighed, styrke, konditionstræning, balancer, ballet og rytmiske spring over gulv. 


Udgifter

Udover kontingent betaling, må der påregnes yderligere udgifter på deltager licens til konkurrence: 260,00 kr. samt dragtleje og hårpynt: ca. 300,00 kr.


Holdkalender

Kommende træninger, opvisninger m.m.

April
Lør
20
Konkurrence
09:00

Trænere

Profile Image
Træner
Thi Thu Thuy Nguyen
Hjælpetræner
Ida Hvid Poulsen

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt Inger K. Nielsen på tlf. 51268154