Dsc02453

52 - Motus 23+

Holdbeskrivelse

MOTUS 23+

Holdet træner fra uge 43 hver 14. dag i Sydbyhallen hal B

Motus er latinsk og betyder bevægelse; og det er lige præcis hvad MOTUS 23+ handler om - At bevæge sig i fællesskabe med andre.

Hvem: Alle 23+ med lyst til bevægelse og socialt samvær

Første træning bliver

Kontakt: Helle Øllgaard

Tlf: 6174 2280

Helle-ollgaard@hotmail.com

MOTUS henvender sig til dig der har lyst til at bevæge dig og være aktiv deltagende i et socialt fællesskab. Det kan være du har haft svært ved at komme afsted de sidste par år, men gerne vil i gang igen og møde nogle fra dit nabolag – så fat træningstøjet og giv MOTUS en chance. Holdet er for alle over 23 år, som har lyst til at udfordre sig selv og kroppens bevægemønstre. Tag JA-hatten på og stil dig nysgerrig for de mange muligheder der kan byder sig.

HVORDAN FUNGERE MOTUS?

MOTUS er oprettet med tanke på et kollektivt fællesskab, hvor vi i sammen er ansvarlig for sæsonens udbytte. Man bidrager med det man brænder for eller har en interesse for, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Sidste år bød sæsonen på klassisk gymnastik, afrikansk dans, yoga, styrketræning og håndbold.

HVEM ER JEG?

Mit navn er Helle og jeg er 29 år. Jeg flyttede til Silkeborg for 6 år siden og ser MOTUS, som en mulighed for at møde andre fra området.

Jeg har baggrund gymnastikken og har lavet gymnastik siden barnsben både rytme og spring i DGI-regi. På højskole stiftede jeg kendskab med æstetisk gymnastik i DGF-regi.

Derfor bliver mit indspark til MOTUS primært gymnastik, men også funktioneltræning i form af Crossfit og muskel/udholdenhedstræning.


52