44 - Talenthold 24/25

Holdbeskrivelse


Holdet er et mixhold, dvs. for både drenge og piger. 

Som gymnast på Talenthold er det vigtigt, at man vil være en del af et hold, hvor der er en seriøs og målrettet tilgang til træningerne, men også et hold, hvor der er plads til det sociale i træningerne. 

Målet er, at gymnasterne på holdet får en god oplevelse, men også en træning, hvor der er muligheder for at udvikle sig som gymnast. Sæsonen igennem vil der blive trænet op mod en opvisning, som vi vil tage rundt og vise til foråret.

På Talentholdet har vi gymnastiske krav for at deltage på holdet. I trampolinen forventes det, at du som gymnast kan lave en selvstændig lukket salto i mini-trampolinen, samt araber-flik på banen. Da sæsonen ender ud i en opvisning er det også et krav, at gymnasten ikke kun er fokuseret på springdelen, men også i rytmedelen, da det vil være med til at give en fed opvisning!

Udover de gymnastiske krav skal Du som gymnast også ville udfordres både i spring og rytme. Det er her vigtigt, at du ikke giver op og bidrager med godt humør til træning. Herudover forventes det også, at man møder op til hver træning, da vi er et hold, som skal udvikle sig sammen.

Hvis man er forhindret pga. sygdom eller lign. melder man afbud. Vi skal selvfølgelig have det sjovt sammen, men det er vigtigt, at der er fokus på træningen, samt man møder op til opvisningerne.

Trænerstaben i år er fortsat ukendt.

OBS. til dem, som ønsker to træninger frem for én, er der et ekstra hold med samme trænere om tirsdagen. (Ekstra spring hold for gymnasterne på hold nr. 45)

Kalendersymbolet viser tilmeldingsperioden for holdet. 

Træningsperiode: 04.09.2024 - 26.03.2025

Info
Onsdag
18:00 - 20:00
Gymnastik
Alle køn
Sydbyhallen hal B
Juniorgruppen fra ca. 10 år
8. aug. 2024, kl. 21.00 -
31. dec. 2024, kl. 00.00
900,00 kr.

Instruktører

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Tilmelding

Husk, at tilmelde barnet med eget profil og navn.

8. aug. 2024, kl. 21.00 - 31. dec. 2024, kl. 00.00
900,00 kr.
Der er pt. ikke åbnet for tilmelding