Dsc02453

41 - Silkeborg Acrobaterne (udtaget)

Holdbeskrivelse

Silkeborg Akrobaterne er et udtaget hold. Du kan kun tilmelde dig holdet, hvis du har fået en invitation eller hvis du har gået på holdet sidste sæson. (Kontakt Charlotte Flick) 

Når du er optaget på holdet skal du hurtigst muligt tilmelde dig facebook gruppen. Silkeborg Akrobaterne 22/23.

Vi arbejder frem mod at gymnasterne som gruppe (3 personer) eller par kan stille op til Acro cup - en konkurrence der afvikles i hhv november og januar, for både begyndere og rutinerede akrobater.

Hvis det viser sig, at niveauet og arbejdsmoralen i den enkelte gruppe  er til det, vil der være mulighed deltage i JM og/eller DM. Dette aftales mellem trænere og de enkelte grupper.

Derudover deltager vi i så mange opvisninger som muligt hen over forårssæsonen, så vi bruger også træningerne på at skabe et flot opvisningsprogram.

Det er MEGET vigtigt for holdet og for den gruppe man arbejder sammen med, at man prioriterer både den ugentlige træning, samt ekstra træningerne og opvisninger. Vi er DYBT afhængige af, at alle møder op hver gang, deltager efter bedste evne og bidrager med god energi. Hvis det viser sig, at der er for mange afbud fra samme gymnast, vil vi lave om i gruppe-sammensætningerne for at få det til at fungere.

Det forventes, at man prioriterer ekstra weekendtræninger over fx fødselsdage og lign.

Ekstra omkostninger (udover kontingent):

Der vil hen over året være ekstra weekendtræninger. Til træninger med overnatning, vil der være en mindre omkostning i forhold til forplejning og betaling til brug af faciliteter. (Hvis vi fx booker en efterskole)

Vi vil i år bruge en sort T-shirt med vores Acrologo påtrykt, samt sorte shorts (i Nike stilen) til opvisninger. T-shirten købes fælles, shorts skaffer man selv.

Vil man deltage i DM eller JM er der ekstra omkostninger til dragter. De kan fåes i prislejet minimum 800 max 2000 kr. Man kan evt også låne af hinanden. Dette aftales når man kender sin gruppe og ved om man når til konkurrence.

Vi er et hold, hvor der er brug for at vi differentierer træningen, da vi har mange aldre og niveauer samlet på samme hold. Alle skal have mulighed for at videreudvikle sig, uanset om de har gået til acro en, to eller syv sæsoner.

Vi fokuserer vores træninger på at skabe et trygt, udfordrende og lærerigt rum med fokus på fællesskab og gode grin.

41