Dsc02453

34 - Grund Acro fra 7 år

Holdbeskrivelse

7 - 99 år

Kontakt person Charlote Flick 26138150

Vi starter træningerne op med opvarmning. En god all round grundtræning med fokus på styrke, smidighed, balance og generel kropsbevidsthed. Herefter arbejder vi med akrobatik - både i store og små grupper. Vi arbejder også med spring på gulv - mølle, kraft og flikflak er grundspringene vi bygger på. Vi differentierer træningen , da der er mange niveauer og aldre samlet på et acro-hold. Vi får 2 - 3 weekend-træninger, hvor vi arbejder intensivt med vores opvisningsprogram. Derudover prioriterer vi fællesskabet og gode grin - Det skal være sjovt og trygt at kaste sig ud i nye udfordringer!

Det er vigtigt, at man prioriterer de ugentlige træninger, da vi er meget afhængige af hinanden på dette hold. Man kan ikke blive løftet af nogen der ikke er der, og man kan ikke løfte på nogen der ikke er der....så afbud giver udfordringer for de makkere man arbejder med. Derfor bør man tage hensyn og kun melde afbud ved sygdom. SÆRLIGT vigtigt er det, at man prioriterer weekendtræningerne, hvor opvisningsprogrammet læres. Det tager meget tid fra andre gymnaster, hvis man først skal sættes ind i programmet efter træningen.

Så mange som muligt. Man må forvente 4 - 5 opvisninger hen over foråret: SG forårsopvisning, Fællesopvisningen og Børnestævnet i Them ligger fast, men derudover arbejder vi på at opstøve flere opvisninger vi kan deltage i. Nærmere info følger.

34