Dsc02453

28 - SG Purple Vibes (Rytmepiger 16-24 år)

Holdbeskrivelse

holdet er lukket


Er du klar til at fordybe dig indenfor rytmisk grundgymnastik og kan du li’ at nørde med teknikker samt forskellige dansegenre, så er dette hold lige for dig!

 

Dette nye rytmehold er for dig som ønsker at arbejde i dybden med klassisk grundgymnastik med et twist af forskellige genre indenfor dans og bevægelse.

 

I træningerne vil der indgå elementer fra grundgymnastikken, som vil udfordre og udvikle din tekniske kunnen som gymnast. Træningerne vil indeholde en blanding af bløde sekvenser, teknik, udstræk, træning med håndredskaber, let improvisering, sving, fysisk træning og sikkert meget mere.

Det sociale vægtes højt på holdet, så der bliver plads til grin og hygge, imens der stadig arbejdes seriøst hen mod et flot opvisningsprogram til foråret 2023. 

 

På holdet forventes det, at du som gymnast ønsker at fordybe og dygtiggøre dig, kan li’ at nørde i bevægelser til fed musik, samt gå op i det sociale på holdet. Det forventes ikke at du tidligere har lavet gymnastik, men det forventes at du har en sans for rytme i kroppen og er klar til at lære mere.

 

Opvisninger:

Der forventes at holdet deltager i lokalopvisninger i Silkeborg gymnastikforening. Derudover vil der i samråd på holdet blive besluttet, om der ønskes at deltage i yderligere opvisninger, evt. DGI-opvisninger.

 

Udgifter:

Da det er et opvisningshold, bør du forvente alm. udgifter til opvisningstøj. Tøjet besluttes i samråd.

 

28