Dsc02453

14 - Spring piger 3.-6. klasse / 9-12 år Sydbyhallerne

Holdbeskrivelse

Dette hold er for piger mellem 9 og 12 år, både nybegyndere og let øvede. Træningen vil først bestå af en opvarmning, hvor vi får pulsen op, men samtidig har det sjovt. I opvarmningen vil vi også træne noget af den grundlæggende rytme i gymnastikken i form af små serier og træning med sjippetove og andre håndredskaber. Efter en god opvarmning rykker vi ind og giver den gas på alle redskaber, hvor de grundlæggende spring vil trænes og dermed efterfølgende sammensættes.  

Vi sætter fokus på gymnastens egen udvikling og sammenhold på holdet, sådan at hver træning bliver en leg for alle. Til afslutningen af sæsonen skal vi deltage til SG’s forårsopvisning, hvor I som et hold fyrer den af på gulvet og viser noget af det, I har lært i løbet af sæsonen både spring og rytme. 

Vi som trænere er alle engageret og glæder os enormt meget til at lære fra os. Vi har alle været en del af gymnastikverdenen, siden vi var helt små, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan, for at I får det bedste ud af jeres træning. 

Vi forventer at forældre hjælper med at rydde redskaber væk efter træning.

14