Talent Holdet MIX
 


Vi har i år to prøvetræninger d. 15 og 22 august 2018 fra klokken 18-20 i Sydbyhallerne, Silkeborg. Her vil der under den første træning blive fokuseret på den basale gymnastik både springmæssigt, men også rytmemæssigt. Den efterfølgende uge vil vi bygge mere på træningen. Vi gør dette for, som trænere, at kunne vurdere den enkelte gymnast, ud fra de gymnastiske krav, som vi har på holdet. Er du derfor i tvivl, hvorvidt du er klar eller har modet, er der mulighed for at komme og prøve med nogle træninger med holdet. 


 Som gymnast på SG Talenthold er det vigtigt, at man vil være en del af et hold, hvor der er en seriøs og målrettet tilgang til træningerne, men også et hold, hvor der er plads til det sociale i træningerne. Målet er, at gymnasterne på holdet får en god oplevelse, men også en træning, hvor der er muligheder for at udvikle sig som gymnast. 


Sæsonen igennem vil der blive trænet op mod en opvisning, som vi vil tage rundt og vise til foråret. 


På Talentholdet har vi gymnastiske krav for at deltage på holdet. I trampolinen forventes det, at du som gymnast kan lave en selvstændig lukket salto i mini-trampolinen, samt araber-flik på banen.
Da sæsonen ender ud i en opvisning er det også et krav, at gymnasten ikke kun i springdelen, men også i rytmedelen holder fokus, da det vil være med til at give en fed opvisning!


Udover de gymnastiske krav skal Du som gymnast også ville udfordres både i spring og rytme. Det er her vigtigt, at du ikke giver op og bidrager med godt humør til træning. Herudover forventes det også, at man møder op til hver træning, da vi er et hold, som skal udvikle sig sammen.


Hvis man er forhindret pga. sygdom eller lign. melder man afbud. Vi skal selvfølgelig have det sjovt sammen, men det er vigtigt, at der er fokus på træningen, samt man møder op til opvisningerne. Det er også vigtigt, at man har viljen til at blive ved, selvom det kan være svært og hårdt.


 Trænerstaben i år består af Rikke Milling, Simon Hermansen, Knud-Erik Laursen og Marcus Kristensen. Vi glæder os alle til en ny sæson! 


Der må beregnes udgifter til dragter på dette hold.


 


OBS. til dem, som ønsker to træninger frem for én er der et ekstra hold med samme trænere om mandagen. (Ekstra spring hold for gymnasterne på hold nr.27)

Info
Det foregår
Onsdage, fra kl.18:00 til 20:00

Stedet er SYDBYHALLERNE
Aldersgruppe: JUNIORGRUPPEN, CA. 11-16 ÅR

Max deltagere: 50
Holdstart 05. September 2018
Pris: 300,00 kr.


Tilbage

Tilmelding


Holdet er lukket for online tilmelding


InstruktørerSimon Hermansen


Tlf: 42727304
Knud Erik Laursen


Rikke Vilsbøll Milling


Tlf: 21219071
Marcus Hornbæk Kristensen


Tlf: 28600615