Spring gymnastik for piger 3-5 årholdet slutter først sæson 19.6.2019


der er ikke flere pladser på holdet .


Hvad laver vi på holdet?


Dette hold er for de seje piger, der er klar til gå til gymnastik uden mor/far. Pigerne vil blive udfordret motorisk og lære lidt om at lytte efter, vente på tur og være gode kammerater.


Timens opbygning: Timerne vil altid starte med opvarmning, hvor vi bevæger os til musik, øver korte rytmiske sammensætninger og leger en leg. Derefter går vi over i gymnastikkens grundelementer, hvor spændingsøvelser og teknikken til kolbøtter, saltoer, håndstand mv. trænes. Derefter får pigerne lov til at give den gas på en redskabsbane med forskellige fokuspunkter fra gang til gang, hvor styrke- og motoriktræning inddrages på en legende måde. Timen sluttes af med en omgang udstrækning. 


Forældrene er velkommen til at være med i salen den første måned, derefter vil vi opfordre til at opholde sig i omklædningsrummet. Det ville være dejligt med hjælp til redskaberne i slutningen af timen.


Forventninger til gymnasterne


Vi forventer at pigerne har lyst til at bevæge sig og lære nye ting. Pigerne vil blive udfordret på forskellige niveauer, og da pigerne har forskellige forudsætninger, vil de opleve, at nogle øvelser er sværere end andre. Heldigvis gør øvelse mester!


Instruktøroplysninger


Julia Hirsch Villumsen - 30 år, mor til 2, tidligere spring-rytme-konkurrence-gymnast og idrætsgymnast. Gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og undervist alt fra mor-far-barn-gymnastik til Nordiske Mester i TeamGym.


 
Info
Det foregår
Onsdage, fra kl.17:00 til 18:00

Stedet er BALLESKOLEN
Aldersgruppe: SMÅBØRNSGRUPPEN, CA. 0-5 ÅR

Max deltagere: 16
Holdstart 06. September 2018
Pris: 725,00 kr.


Tilbage

TilmeldingInstruktørerJulia Hirsch Villumsen


Tlf: 22729794