Motion for ældre M/KI en munter og uhøjtidelig stemning arbejdes der hen imod at styrke muskulaturen, forbedre blodomløbet og øge smidigheden og dermed øge balanceevnen. Vi bevæger kroppen efter evne og kommer igennem den fra top til tå. Det er enkle øvelser, hvor alle kan deltage, også selv om man ikke har dyrket gymnastik før eller har nogle fysiske begrænsninger. Efter ønske fra sidste års deltagere vil der indgå lidt folkedans/seniordans. Vi slutter timen af med udstrækning og afslapning. Efter arbejdet i hallen går vi i caféen og indtager den medbragte kaffe og styrker åndedrættet (også kaldet fællessang). 

Det forventes, at I møder op med godt humør (så godt som det nu kan blive den dag) og er åbne for instruktørens indfald og udfald. Dagens program tilpasses undervejs til de fremmødte deltagere. Efter første træningsgang, dvs. 4. september, tager vi en snak om det fremtidige arbejde på holdet. Skulle der være nogen, der en gang om måneden vil bage lidt til kaffen, vil det ikke trække fra. 

Instruktøren Regitze Hansen er en årgang 1955 og uddannet på Vejle Idrætshøjskole. Hun har altid dyrket gymnastik og har været rytmisk konkurrencegymnast (DM i grandprix og rytmisk sportsgymnastik). Hun har også spillet fodbold i sine unge dage (SM i indendørs fodbold) og gået meget til dans (bl.a. folkedans). Hun har mange års instruktørerfaring fra forskellige foreninger og med mange forskellige hold og aldersgrupper. Hun var også instruktør på holdet sidste år. Gymnasterne må gerne medbringe et liggeunderlag og et håndklæde.
Info
Det foregår
Mandage, fra kl.14:30 til 15:30

Stedet er SYDBYHALLERNE
Aldersgruppe: VOKSENGRUPPEN

Max deltagere: 40
Holdstart 03. September 2018
Pris: 575,00 kr.


Tilbage

TilmeldingInstruktørerRegitze Hansen


Tlf: 75751820