Grand Prix Mikro rytme årg 2011-2013Holdet er flyttet til mandag


Dette er et konkurrencehold for rytmepiger.


Grand prix mikro rytme er et hold, hvor vi skal lave gymnastik – rytmeserier til god musik. Vi skal lave serier både med og uden håndredskaber. Det kan være tøndebånd, bolde, vimpler og/eller måske et helt anderledes redskab som gummistøvler eller paraplyer.


På holdet vil der blive trænet grundtræning i rytmisk gymnastik, herunder smidighed, balancer og forskellige hop. Gymnastikken vil blive leget ind i pigerne, og der skal være plads til sjov og begejstring. 


Der trænes hen mod deltagelse i Jysk Mesterskab samt evt DM 2019 i Grand Prix Gymnastik og opvisninger.


Der skal være 8 piger på et konkurrence hold, og der arbejdes med udskiftninger til de forskellige opvisninger og konkurrencer i marts 2019


Hvad er Grand Prix gymnastik?
Grand Prix gymnastik er en rytmisk gymnastikform, hvor der arbejdes med en fri serie og en serie med håndredskab. Håndredskaberne kan være bold, vimpel, sjippetov eller tøndebånd. Grand Prix gymnastik kan dyrkes af piger i alle aldre, fra de små legende mikro til de mere seriøse junior- og seniorgymnaster. Til træning lægges der stor vægt på en god grundtræning, som indeholder smidighed, styrke, konditionstræning, balancer, ballet og rytmiske spring over gulv. Alle hold deltager til Jysk Mesterskab og Danmarks Mesterskaberne samt opvisninger.


Udgifter


Konkurrence licens kr. 225,00 er indregnet i kontingent


 Udover kontingent betaling, må der påregnes yderligere udgifter på dragtleje  ca. 300,00 kr 


Nærmere oplysninger Inger K. Nielsen 51268154


 
Info
Det foregår
Mandage, fra kl.16:30 til 18:00

Stedet er LANGSØSKOLEN
Aldersgruppe: BØRNEGRUPPEN, CA. 6-10 ÅR

Max deltagere: 15
Holdstart 06. September 2018
Pris: 650,00 kr.


Tilbage

TilmeldingInstruktørerInger K. Nielsen


Tlf: 51268154
Naya Ladefoged Matzen